ΤΖΙΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Λογιστής - Φοροτεχνικός
Α΄Τάξης
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ Τ.Ε.Ι.

Ολοκληρωμένες Λογιστικές Υπηρεσίες

ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 65 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 68100
Τηλ. 2551033968 & 2551088277 - Φάξ 2551024746

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ & ΣΠΟΥΔΕΣ

O Γιάννης Τζίμας γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1965 , όπου και διαμένει μόνιμα με την οικογένειά του .
Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών . Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Αλεξ/πολης το 1983 , πετυχαίνοντας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις την εισαγωγή του στο τμήμα Λογιστικής του Τ.Ε.Ι. Σερρών .
Από το έτος 1988 είναι πτυχιούχος Λογιστής του τμήματος Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Σερρών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Από το έτος 1991 διατηρεί στην πόλη της Αλεξανδρούπολης λογιστικό γραφείο με αρκετά μεγάλο κύκλο πελατολογίου από επιχειρήσεις της πόλης το οποίο διατηρεί μέχρι και σήμερα.
Το 2001 ίδρυσε με άλλους συναδέλφους επαγγελματίες την εταιρία «ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.» με αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή πλήρων και ολοκληρωμένων λογιστικών υπηρεσιών.
Για μεγάλο χρονικό διάστημα παράλληλα δίδασκε μαθήματα Λογιστικής και Φοροτεχνικής επιστήμης στο Ι.Ε.Κ. Αλεξανδρούπολης . Είναι κάτοχος Άδειας Λογιστή-Φοροτεχνικού Α΄ Τάξης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας , ως πτυχιούχος λογιστής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Τ.Ε.Ι.)

Από το έτος 2000 εκλέγεται στο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Λογιστών-Φοροτεχνικών Αλεξανδρούπολης , του οποίου είναι και Πρόεδρος. Επίσης είναι εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών , εκπροσωπώντας τον Σύλλογο Αλεξανδρούπολης. Είναι τακτικό μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας και διετέλεσε Πρόεδρός της τα έτη 2001-2003, έπειτα από την εκλογή μου στις αρχαιρεσίες της. 


(c) Web Support Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. - POP AXD Forthnet