@Shop
Άμεση Τεχνική Online Υποστήριξη
Alpha Online Τεχνική Υποστήριξη
Δείτε εδώ πλήρεις λύσεις πληροφορικής με το κλειδί στο χέρι με την φροντίδα & την μελέτη των μηχανικών μας
Μία λύση για κάθε ανάγκη
Δείτε εδώ μια επιλεγμένη προσφορά που δεν θα συναντήσετε πουθενά αλλού με εγγύηση χαμηλότερης τιμής
@Shop Προσφορά!
Ο λογαριασμός μου   Περιεχόμενα καλαθιού  Ολοκλήρωση αγοράς  Επικοινωνία


  Αρχική σελίδα » Υπηρεσίες - Internet » Υπηρεσίες » Recover-HM » Κριτικές Πελατών

Δειτε εδώ τις τελευταίες παραλαβές και νέες κυκλοφορίες

Κατηγορίες
   Ψηφιακός Μετασχηματισμός

 Ανακατασκευασμένα Refurbished (68)

 Έξυπνο Σπίτι - Iot (21)

 Ολοκληρωμένες Λύσεις (16)

 Υπολογιστές - NB-> (50)

 Hardware-> (518)

 Περιφερειακά-> (705)

 Επαγγελματικός Εξοπλισμός-> (5)

 Τηλεφωνία - Κέντρα-> (108)

 Barcode ΕΑΦΔΣΣ Καταμετρητές POS-> (97)

 Λογισμικό-> (157)

 Καλώδια - Βύσματα-> (505)

 Δικτυακά-> (542)

 Satellite TV - Digea -Κινητή PDA-> (58)

 Υπηρεσίες - Internet-> (33)

   Internet (7)
   Σταθερή Τηλεφωνία
   Υπηρεσίες (26)
 Αναλώσιμα Χαρτικά-> (962)

 Μπαταρίες-> (168)

 Παιχνίδια-Games-> (71)

 Δώρα-> (5)

 Εργαλεία - Tools (34)

 Stock-Second-> (338)

 Ενέργεια Θέρμανση Φωτοβολταϊκά-> (10)

 
 
Προσφορές Περισσότερα
  Allied Telesys Router ADSL AT-iMG634W Annex A / B VOIP 2x FXS
Allied Telesys Router ADSL AT-iMG634W Annex A / B VOIP 2x FXS
62,00 €
15,00 €
 
 
Ειδοποιήσεις Περισσότερα
 
ΕιδοποιήσειςΘέλω να λαμβάνω ειδοποιήσεις για αλλαγές/ανανεώσεις του προϊόντος Hard Disk Data Recover Σκληρ ού Δίσκο υ Ανάκτ ηση Δεδομ ένων (Η/Μ)
 
 
Κριτικές Περισσότερα
 
Hard Disk Data Recover Σκληρού Δίσκου Ανάκτηση Δεδομένων (Η/Μ)
- Μερικές Ερωτήσεις & Απαντήσεις για την ανάκτηση δεδομένων ..
5 από 5 αστέρια!
 
 
Online Χρήστες
  Επισκέπτες: 87
Συνολικά Προϊόντα: 4441
Περισσότεροι: 682
24408971 Επισκέψεις από: 10-04-2004

Προβολές Σελίδων: 106437726
 
 
Hard Disk Data Recover Σκληρού Δίσκου Ανάκτηση Δεδομένων (Η/Μ)
[Recover-HM]
 1.054,00 € 
από τον Alpha WEBTEAM Κατατέθηκε την: Παρασκευή 01 Απρίλιος, 2011
- Μερικές Ερωτήσεις & Απαντήσεις για την ανάκτηση δεδομένων από Σκληρούς Δίσκους

* Ερώτηση: Έχω ακούσει ότι σε πολλές περιπτώσεις μπορώ να αλλάξω πλακέτα στον δίσκο και να δουλέψει.
Απάντηση: Δυστυχώς δεν είναι τόσο απλό και καλύτερα να αποφευχθεί αν πραγματικά νοιάζεστε για τα δεδομένα σας καθώς ενώ σε ορισμένα μοντέλα παλιών δίσκων εφόσον η πλακέτα είναι συμβατή (δεν αρκεί απλά να είναι το ίδιο μοντέλο) έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα η επέμβαση αυτή στο 80% των δίσκων και στο 100% των καινούργιων δίσκων δεν θα δουλέψει και μάλιστα μπορεί να προκαλέσει σοβαρή και σε κάποιες περιπτώσεις μη αναστρέψιμη βλάβη στον δίσκο, καθώς οι περισσότεροι δίσκοι έχουν αποθηκευμένη στην πλακέτα την περιοχή στην οποία βρίσκεται το SA(service area) του δίσκου το οποίο είναι ζωτικής σημασίας (περιέχει το firmware του δίσκου το οποίο είναι μοναδικό για κάθε δίσκο) και σε διαφορετικό σημείο σε κάθε δίσκο.

* Ερώτηση: O δίσκος μου δεν φαίνεται στο POST αλλά ούτε κάνει κάποιον περίεργο ήχο.
Απάντηση: Αν κατά την εκκίνηση ακούγεται κανονικά τότε πιθανότατα είναι πρόβλημα στο firmware που για να επιδιορθωθεί πρέπει να μας τον στείλετε. Αν δεν κάνει κανέναν ήχο μπορεί να είναι είτε η πλακέτα είτε ο ηλεκτροκινητήρας.

* Ερώτηση:Ο δίσκος μου, Seagate 7200.11, ξαφνικά ενώ τον βλέπει στο POST εμφανίζεται με μηδενική χωρητικότητα. Τι μπορώ να κάνω;
Απάντηση: Δυστυχώς δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα καθώς είναι προβληματικό το firmware του και ήταν αναμενόμενο να κολλήσει κάποια στιγμή παρόλα αυτά εδώ στο Alpha TechTEAM κατέχουμε τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για να πάρουμε πίσω τα δεδομένα σας και σε πολλές περιπτώσεις να τον επισκευάσουμε ώστε να μπορείτε να τον ξαναχρησιμοποιήσετε. Σε καμία περίπτωση μην δοκιμάσετε να αλλάξετε πλακέτα στους 7200.11 οι πλακέτα είναι μοναδική για τον κάθε δίσκο και χωρίς αυτήν σε περίπτωση που χαθεί το κόστος ανάκτησης είναι αυξημένο.

* Ερώτηση: Ο δίσκος μου, Seagate 7200.11, ξαφνικά ενώ τον βλέπει στο POST δεν τον βλέπει καθόλου στο λειτουργικό. Τι μπορώ να κάνω;
Απάντηση: Δυστυχώς δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα καθώς είναι προβληματικό το firmware του και ήταν αναμενόμενο να κολλήσει κάποια στιγμή παρόλα αυτά εδώ στο Alpha TechTEAM κατέχουμε τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για να πάρουμε πίσω τα δεδομένα σας και σε πολλές περιπτώσεις να τον επισκευάσουμε ώστε να μπορείτε να τον ξαναχρησιμοποιήσετε. Σε καμία περίπτωση μην δοκιμάσετε να αλλάξετε πλακέτα στους 7200.11 οι πλακέτα είναι μοναδική για τον κάθε δίσκο και χωρίς αυτήν σε περίπτωση που χαθεί το κόστος ανάκτησης είναι αυξημένο.

* Ερώτηση: Ο δίσκος μου δουλεύει αλλά τελευταία αργεί υπερβολικά και κάποια αρχεία δεν τα ανοίγει ποτέ.
Απάντηση: Αν τα αρχεία σας ενδιαφέρουν κλείστε αμέσως τον υπολογιστή και επικοινωνήστε μαζί μας καθώς πιθανότατα κάποια από τις κεφαλές σας είναι έτοιμη να καταρρεύσει και αν συνεχίσετε θα αυξηθεί σημαντικά το κόστος ανάκτησης και ίσως καταστήσει τα αρχεία σας μη ανακτήσιμα.

* Ερώτηση: Ο δίσκος μου κάνει περίεργο θόρυβο σαν να χτυπάει κάτι μέσα.
Απάντηση: Αυτό το σύμπτωμα είναι σύνηθες σε μηχανικές βλάβες αλλά μπορεί να προκύψει και από χαλασμένη πλακέτα στο 5% των περιπτώσεων. Συνήθως σημαίνει προβληματική κεφαλή . Πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο σε εργαστηριακό χώρο με καθαρό δωμάτιο _= Class 100.


* Ερώτηση: Ο δίσκος μου κάνει περίεργο θόρυβο σαν να τρίβονται δύο μέταλλα.
Απάντηση: Σταματήστε άμεσα την παροχή ρεύματος και επικοινωνήστε μαζί μας.

* Ερώτηση: Να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα του εμπορίου για να πάρω τα δεδομένα μου πίσω; Αν όχι γιατί;
Απάντηση: Στην περίπτωση που ο δίσκος λειτουργεί σωστά δηλαδή δεν έχει αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και δεν κάνει περίεργους ήχους και συνεπώς το πρόβλημα είναι καθαρά λογικής φύσης( format,fdisk,ιός) μπορείτε να δοκιμάσετε αρκεί να φροντίσετε να μην γράψετε τίποτε πάνω στον δίσκο που παρουσίασε το πρόβλημα προτού αντιγράψετε τα αρχεία σας σε κάποιο άλλο μέσο. Στο εργαστήριο μας διαβάζουμε τους δίσκους πάντα σε περιβάλλον μόνο ανάγνωσης για να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα των δεδομένων σας.

* Ερώτηση: Η κάρτα μνήμης μου μόλις την εισάγω με ενημερώνει ότι χρειάζεται διαμόρφωση.
Απάντηση: Μην κάνετε διαμόρφωση επικοινωνήστε μαζί μας!!! (Τηλ. 2551038444)

* Ερώτηση: Η κάρτα μνήμης μου δεν φαίνεται πια στον υπολογιστή μου.
Απάντηση: Πιθανών να έχει ηλεκτρονικό πρόβλημα και χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί μας. (Τηλ. 2551038444)

* Ερώτηση: Χρησιμοποιούμε RAID 5 και έχει υποβαθμιστεί τι πρέπει να κάνουμε ;
Απάντηση: Είναι πολύ σημαντικό πριν κάνετε rebuild με έναν καινούργιο δίσκο να κάνετε πρώτα integrity check καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την ακεραιότητα των δεδομένων σας μετά το rebuild. Ζητήστε επαγγελματική βοήθεια.

* Ερώτηση: Το RAID μας λειτουργεί φαινομενικά σωστά αλλά ο controller δηλώνει ότι ένας από τους δίσκους παρουσιάζει πρόβλημα. Κινδυνεύουν τα αρχεία μας;
Απάντηση: Καλό θα είναι να ζητήσετε επαγγελματική βοήθεια στις περισσότερες περιπτώσεις κάνετε integrity check μετά backup και μετά αντικαθιστάτε τον δίσκο με κάποιον καινούργιο.

* Ερώτηση: Πώς μπορεί να προκληθεί απώλεια δεδομένων;
Απάντηση: Με πάρα πολλούς τρόπους. Ο συνηθέστερος είναι βλάβη του σκληρού σας δίσκου ή τροφοδοσίας (υψηλή τάση). Μπορεί επίσης να γίνει κατά λάθος διαγραφή τους, να πέσετε θύμα κακόβουλων εισβολέων (hackers), να μη λειτουργήσει σωστά κάποιο πρόγραμμα, κ.λπ.
Σε κάθε περίπτωση πριν κάνετε οτιδήποτε είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να επικοινωνήστε με το Alpha TechTEAM πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε πράξη γιατί μειώνεται σημαντικά η πιθανότητα μελλοντικής ανάκτησης. Μην προσπαθείτε με διάφορους "γνωστούς" σας τρόπους ή με "γνωστούς" ειδικούς για να επαναφέρετε μια κατάσταση, υπάρχει σχεδόν 90% πιθανότητα να χάσετε τα πολύτιμα δεδομένα σας!!!

* Ερώτηση: Πόσο κοστίζει η ανάκτηση των δεδομένων;
Απάντηση: Το κόστος ποικίλει, ανάλογα με το σύστημα, τις συνθήκες απώλειας, τον όγκο των χαμένων δεδομένων και άλλα χαρακτηριστικά. Επικοινωνήστε μαζί μας με όσο το δυνατό περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόβλημά σας, για να σας ενημερώσουμε για το σχετικό κόστος. Σε κάθε περίπτωση ακολουθούμε το μοντέλο NO Data - No Pay δηλαδή δεν πληρώνεται εαν δεν γίνει ανάκτηση των δεδομένων σας.

* Ερώτηση: Τι πρέπει να κάνω για να μην έχω προβλήματα στο μέλλον;
Απάντηση: Μια είναι η λύση και θα την επαναλαμβάνουμε (χτες μάλιστα 31-3 ήταν και παγκόσμια ημέρα της) BACKUP - BACKUP - BACKUP. Προτιμήστε τα ευαίσθητα δεδομένα σας να είναι αποθηκευμένα σε οπτικά μέσα (DVD-R, DVD-RW, BLU-RAY κλπ) και όχι σε USB εξωτερικούς δίσκους. Θα πρέπει να παίρνουμε τακτικά backup και να κάνουμε έλεγχο της συσκευής (dat, cd, disk) ότι λειτουργεί σωστά. Ένα ups θα ήταν χρήσιμο για να αποφύγουμε τις υψηλές τάσεις. Τα χτυπήματα είναι μια αιτία για καταστροφή σκληρού δίσκου (notebook).

* Ερώτηση: Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να γίνει ανακτηση δεδομενων - ανακτηση αρχείων ;
Απάντηση: Οι πιθανότητες ανάκτησης δεδομενων ή ανάκτησης αρχείων γενικότερα, εξαρτάται από το πρόβλημα που παρουσιάζει το μέσο αποθήκευσης. Καμία εταιρεία δεν μπορεί να εγγυηθεί πως τα δεδομένα θα ανακτηθούν σίγουρα χωρίς να γίνει διάγνωση του προβλήματος.

* Ερώτηση: Ποια είναι η εμπειρία σας στον χώρο της ανάκτησης δεδομένων;
Απάντηση; Η εταιρία μας έχει ασχοληθεί με την ανάκτηση δεδομένων από το 1998 , έχουμε μεγάλη εμπειρία με διαφορετικούς κατασκευαστές και με διαφορετικά πληροφοριακά συστήματα. Ακολουθούμε πιστοποιημένες διαδικασίες κατά ISO 9001 για όλες τις τεχνικές εργασίες που πραγματοποιούμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο tech (at) alphait.gr και περιγράψτε μας το πρόβλημά σας για να σας δώσουμε την κατάλληλη λύση και μια εκτίμηση τιμής.

Βαθμολογία: 5 από 5 Αστέρια! [5 από 5 Αστέρια!]
Πίσω Γράψτε μια νέα κριτική
Hard Disk Data Recover Σκληρού Δίσκου Ανάκτηση Δεδομένων (Η/Μ)
zoom[+]

Αγορά

Δειτε εδώ τις προσφορές του eshop

Καλάθι αγορών Περισσότερα
 
Άδειο καλάθι
Άδειο καλάθι
 
 
On-line Υποστήριξη
  Τεχνική Online Βοήθεια Alpha TechTEAM [επιλέξτε εκτέλεση] τηλ. 2551038444 εσωτ. 100

Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ
Προφίλ Facebook του/της Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ
 
 
Είσοδος Πελατών
 
Καλώς ήλθατε

E-Mail (Ηλ. Διεύθυνση):
Κωδικός:
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;


 
 
Πληροφορίες Κατασκευαστή
 
Alpha Πληροφορική
Ιστοσελίδα του Alpha Πληροφορική
Άλλα προϊόντα
 
 
Νέα προϊόντα Περισσότερα
   
 
Πληροφορίες
  - Όροι Χρήσης - Πληρωμές

- Δήλωση Απορρήτου

- Τρόποι Αποστολής

- Η Εταιρεία

- Όλοι Οι Κατασκευαστές

- Επικοινωνία

- Χάρτης Ιστότοπου
 
 


Alpha Πληροφορική Α.Ε
Η Εταιρία
Υπηρεσίες
Προιόντα Λογισμικού
eΔΑΠΥ Μηχανογράφηση για Ιατροτεχνολογικές επιχειρήσεις


 
 

@shop Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ
Πληροφορική Για Επιχειρήσεις
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ | ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ | ΚΟΜΟΤΗΝΗ
24h Online Shop
Τηλ: 2551038444 - Fax: 2551038282
Copyright © 2023 @Shop

Alpha Tech Team