@Shop
Άμεση Τεχνική Online Υποστήριξη
Alpha Online Τεχνική Υποστήριξη
Δείτε εδώ πλήρεις λύσεις πληροφορικής με το κλειδί στο χέρι με την φροντίδα & την μελέτη των μηχανικών μας
Μία λύση για κάθε ανάγκη
Δείτε εδώ μια επιλεγμένη προσφορά που δεν θα συναντήσετε πουθενά αλλού με εγγύηση χαμηλότερης τιμής
@Shop Προσφορά!
Ο λογαριασμός μου   Περιεχόμενα καλαθιού  Ολοκλήρωση αγοράς  Επικοινωνία


  Αρχική σελίδα » Ολοκληρωμένες Λύσεις » 550-036

Δειτε εδώ τις τελευταίες παραλαβές και νέες κυκλοφορίες

Κατηγορίες
   Ψηφιακή Μέριμνα (9)

 Ανακατασκευασμένα Refurbished (69)

 Έξυπνο Σπίτι - Iot (26)

 Ολοκληρωμένες Λύσεις (13)

 Υπολογιστές - NB-> (73)

 Hardware-> (630)

 Περιφερειακά-> (1058)

 Επαγγελματικός Εξοπλισμός-> (15)

 Τηλεφωνία - Κέντρα-> (125)

 Barcode ΕΑΦΔΣΣ Καταμετρητές POS-> (116)

 Λογισμικό-> (188)

 Καλώδια - Βύσματα-> (547)

 Δικτυακά-> (637)

 Satellite TV - Digea -Κινητή PDA-> (63)

 Υπηρεσίες - Internet-> (56)

 Αναλώσιμα Χαρτικά-> (1274)

 Μπαταρίες-> (236)

 Παιχνίδια-Games-> (83)

 Δώρα-> (12)

 Εργαλεία - Tools (36)

 Stock-Second-> (353)

 Ενέργεια Θέρμανση Φωτοβολταϊκά-> (14)

 
 
Ειδοποιήσεις Περισσότερα
 
ΕιδοποιήσειςΘέλω να λαμβάνω ειδοποιήσεις για αλλαγές/ανανεώσεις του προϊόντος Smart Αυτόμ ατη Λάμπα Αποστ είρωσ ης UVC 30 0,9m με έλεγχ ο WiFi
 
 
Κριτικές Περισσότερα
 
Γράψτε μια νέα κριτικήΓράψτε μια κριτική για το προϊόν!
 
 
Online Χρήστες
  Επισκέπτες: 37
Συνολικά Προϊόντα: 5590
Περισσότεροι: 682
22367865 Επισκέψεις από: 10-04-2004

Προβολές Σελίδων: 90756102
 
 
Smart Αυτόματη Λάμπα Αποστείρωσης UVC 30 0,9m με έλεγχο WiFi
[550-036]
 124,00 € 
Smart Αυτόματη Λάμπα Αποστείρωσης UVC 30 0,9m με έλεγχο WiFi
zoom[+]
Ποσότητα : x

Διαθεσιμότητα : ΑΜΕΣΑ εντός 2-3Η
ΑΜΕΣΑ εντός 2-3Η 


Περισσότερες Φωτογραφίες
Smart Αυτόματη Λάμπα Αποστείρωσης UVC 30 0,9m με έλεγχο WiFi Smart Αυτόματη Λάμπα Αποστείρωσης UVC 30 0,9m με έλεγχο WiFi Smart Αυτόματη Λάμπα Αποστείρωσης UVC 30 0,9m με έλεγχο WiFi
Alpha UVC SANITIZER LAMP SMART SYSTEM - Φορητό σύστημα αποστείρωσης για μικρούς χώρους με UVC ακτινοβολίας

Το Alpha UVC SANITIZER LAMP SMART SYSTEM 30 είναι έτοιμο για λειτουργία και περιλαμβάνει :
Σκάφος βάση 0,90 μέτρα με ανεξάρτητο καλώδιο ρεύματος με διακόπτη σε περίπτωση που δεν θέλετε χρήση με το κινητό σας. Το φορητό σύστημα μπορείτε είτε να το εγκαταστήσετε μόνιμα σε ένα σημείο, είτε να το μεταφέρετε σε διάφορα δωμάτια. (το ανάβετε και φεύγετε).
Ειδική Λάμπα αποστείρωσης UVC 30 σωληνωτή τοποθετημένη έτοιμη για λειτουργία με διάρκεια ζωής έως 8000 ώρες.
Αυτόματη Smart Πρίζα WiFi ελεγχόμενη από το κινητό τηλέφωνο για προγραμματισμό και χρήση του εξοπλισμού χωρίς ανθρώπινη παρουσία στο δωμάτιο. Την εφαρμογή στο κινητό την κατεβάζετε σύμφωνα με τις οδηγίες της πρίζας και με αυτήν μπορείτε να προγραμματίσετε το άνοιγμα και σβήσιμο των λαμπών αποστείρωσης, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα έτσι ώστε να παρέχεται η καλύτερη δυνατή ασφάλεια και ο έλεγχος λειτουργίας από μακριά.

Όλα τα υλικά έχουν πιστοποίηση CE και επιτρέπεται η κυκλοφορία τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κάλυψη Περιοχής
- Mπορεί να καλύψει έναν χώρο 6-10 τετραγωνικών (ανάλογα με την θέση, τον χώρο, την θερμοκρασία) και μπορεί να ανάψει σταδιακά ανά 30-45 λεπτά για να καλύψει άλλα σημεία ή χώρους, πάντα χωρίς την παρουσία ανθρώπων, ζώων ή φυτών.

Είναι γνωστό ότι η ακτινοβολία UVC απενεργοποιεί (σκοτώνει) τουλάχιστον άλλους δύο αντίστοιχους κορωνοιούς που είναι σχετικοί με τον COVID-19 τον 1) SARS-CoV-1 και τον 2) MERS-CoV σύμφωνα με την βιβλιογραφία. H UVC ακτινοβολία αλλοιώνει τη δομή του γενετικού υλικού των ιών με αποτέλεσμα να εμποδίζει την αντιγραφή του εαυτού τους. Η ιδιότητα αυτή της UVC ακτινοβολίας ανακαλύφθηκε από το 1878. Απαιτεί όμως για την εξουδετέρωση μελέτη στον χρόνο και στην ποσότητα που απαιτείται για να την εξουδετερώσει.

(Διαβάστε με προσοχή τις οδηγίες χρήσης της UVC ακτινοβολίας)
Τρόπος Χρήσης της UVC λάμπας :

- Καθαρίστε τους χώρους σας ως συνήθως από σκόνη ή τις επιφάνειες με καθαριστικά (για παράδειγμα απολυμαντικά αραιά διαλύματα 1:50 ή και 1:100 με χλωρίνη σε νερό ανάλογα με την συμπύκνωση, διαβάστε τις οδηγίες του Διεθνούς Οργανισμού Υγείας)
- Αφαιρέστε τυχόν φυτά ή γλάστρες από την περιοχή και μην αφήνετε άτομα ή κατοικίδια ζώα εντός του χώρου.
- Κλείστε παράθυρα και πόρτες
- Ανοίξτε τυχόν θύρες ντουλαπιών ή κάποιων επιφανειών που δεν φωτίζονται
- Λειτουργήστε την λάμπα χωρίς την παρουσία σας για 30 έως 45 λεπτά (αν έχει πλαστικό καπάκι η λάμπα για λόγους μεταφοράς, ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ το πριν την λειτουργία της) και βεβαιωθείτε ότι ο διακόπτης της είναι στο ON.
- Αν θέλετε, αφού σβήσει μεταφέρετε την λάμπα σε διαφορετικό σημείο για να καλύψετε το δωμάτιο στο σύνολό του και ξεκινήστε την λειτουργία αποστείρωσης ξανά.
- Αφού σβήσει η λειτουργία της ανοίξτε πόρτες & παράθυρα στον χώρο για να αεριστεί με φρέσκο αέρα για λίγα λεπτά.
- Μεταφέρετε την λάμπα σε νέο χώρο μέχρι να καλύψετε τον χώρο που θέλετε να αποστειρωθεί.
- ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν καθόμαστε μέσα στον χώρο όπου ακτινοβολεί η λάμπα UVC, αν την χρησιμοποιείτε χωρίς την έξυπνη πρίζα αυτοματισμού, τότε μην κοιτάτε στην φωτιζόμενη πλευρά και μην παραμείνετε στο χώρο κατά την λειτουργία της. Η UVC ακτινοβολία επηρεάζει τα μάτια και είναι καρκινογόνος για τους εμβιους οργανισμούς.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά λάμπας αποστείρωσης:
- Ακτινοβολία υπεριώδους ακτινοβολίας με μέγιστα στα 253,7 nm (UVC) για σκοπούς απολύμανσης
- Η προστατευτική εσωτερική επικάλυψη εξασφαλίζει σχεδόν σταθερή απόδοση UV καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής της λάμπας (έως 8000 ώρες)
- Τα ειδικά φίλτρα λαμπτήρων φιλτράρουν την ακτινοβολία 185 nm που σχηματίζει όζον
- Το σύμβολο προειδοποίησης στη λυχνία δείχνει ότι η λάμπα ακτινοβολεί το UVC
- Ένταση ακτινοβολίας: 30W/12W irradiance: 253.7 nm
- Διάμετρος : 26 mm / Ολικό Μήκος: 908 mm
- Τεχνολογία: Fluorescence Without Ozone

Διαβάστε εδώ την δυνατότητα της UVC ακτινοβολίας στην αντιμετώπιση ιών

Μερικές πληροφορίες για την αποστείρωση μέσω UVC λαμπών:
Η αποστείρωση μέσω ακτινοβολίας υπεριώδους φωτός (ultraviolet-UV) χρησιμοποιείται στην ιατρική αλλά και σε άλλες εφαρμογές όπως στη βιομηχανία τροφίμων, σε πισίνες, σε μεγάλα συστήματα κλιματισμού κ.λπ. εδώ και τουλάχιστον πενήντα χρόνια. Είναι μια μέθοδος αποστείρωσης που είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματική με το επιπλέον σημαντικό προσόν της πλήρους απουσίας παρενεργειών ή υπολειμματικών επιπτώσεων (όπως ίσως συμβαίνει με κάποιες χημικές μεθόδους αποστείρωσης).
Η αποστείρωση μέσω ακτινοβολίας UV αφορά αποκλειστικά και μόνο στο υποφάσμα UVC που δημιουργείται μέσω ειδικών λαμπτήρων που κατασκευάζονται μόνο για αυτή τη χρήση. Το φως αυτό καταστρέφει βακτήρια, μύκητες, ιούς, πρωτόζωα και άλλους παθογόνους μικροοργανισμούς, εισχωρώντας στα κύτταρα και προκαλώντας μεταλλάξεις στο DNA και στο RNA που αφαιρούν από το κύτταρο τη δυνατότητα της αναπαραγωγής και άρα οδηγούν στον θάνατο.
Επειδή η αποτελεσματικότητα της αποστείρωσης εξαρτάται από τον χρόνο αλλά και από την ένταση της ακτινοβολίας στο σημείο αποστείρωσης (άρα από την ισχύ της φωτιστικής πηγής αλλά και την απόσταση κάθε σημείου από τη φωτιστική πηγή), ο υπολογισμός του χρόνου έκθεσης στην ακτινοβολία διαφέρει σε κάθε περίπτωση, όμως μια καλή εκτίμηση αναφέρει προτεινόμενο χρόνο έκθεσης περίπου 30 λεπτών για μια εγκατάσταση με δύο λάμπες 30W για έναν χώρο 15-20τ.μ. (εξαρτάται πάντα από την πολυπλοκότητα των επίπλων ή από την θέση τοποθέτησης). Όσο μεγαλύτερος ο χώρος, τόσο μεγαλύτερες ή περισσότερες πρέπει να είναι οι λάμπες που θα εγκατασταθούν. Βέβαια σε κάθε περίπτωση μπορείτε να αποστειρώνετε και να μετακινείτε την βάση της λάμπας για να καλύψετε διαφορετικούς χώρους.

Μέτρα προστασίας
Επειδή η ακτινοβολία UVC είναι επικίνδυνη για τον άνθρωπο, είναι απαραίτητο να τηρούνται κάποια μέτρα προστασίας και η αποστείρωση του χώρου να γίνεται χωρίς την παρουσία ανθρώπων, φυτών ή ζώων.
Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούμε στην λύση μας μια έξυπνη Wi-Fi πρίζα η οποία συνδέετε με εύκολο τρόπο με το Wi-Fi δικτύου του σπιτιού σας (αφού κατεβάσει κανείς σε Android ή iOS) την εφαρμογή και ενεργοποιήσει τις πρίζες. Μπορείτε με αυτόν τον τρόπο να ελέγχεται τις λάμπες από μακριά με το κινητό σας, να ορίσετε το χρονοδιάγραμμα λειτουργίας και λήξης της διαδικασίας αποστείρωσης.
Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίνεται στην προστασία των ματιών μας, γιατί η πιο άμεση επίδραση από την έκθεση σε UVC είναι η φωτοκερατίδιδα, αυτό ακριβώς που παθαίνουν οι ηλεκτροσυγκολλητές εάν δουν έστω και για μια στιγμή τη λάμψη της ηλεκτροκόλλησης χωρίς μάσκα προστασίας. Προφανώς, η ένταση της λάμπας UVC είναι πολύ μικρότερη και άρα η στιγμιαία έκθεση δεν θα δημιουργήσει αντίστοιχα προβλήματα, όμως και πάλι η οπτική επαφή θα πρέπει να αποφεύγεται εντελώς (ειδικά από κοντινές αποστάσεις, αφού και εδώ ισχύει ο νόμος του αντίστροφου τετραγώνου, οπότε όσο πιο κοντά βρισκόμαστε, τόσο μεγαλύτερη η βλαβερή επίδραση) .
Όσο για την επίδραση στο δέρμα, η ακτινοβολία UVC είναι σωρευτικά επιβλαβής και θα πρέπει να αποφεύγεται όπως και κάθε άλλος παράγοντας. Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του, ο Τομέας Δημόσιας Υγείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναφέρει ότι η ακτινοβολία UVC είναι σωρευτικά καρκινογόνα, όμως δεν έχουν γίνει αναλυτικές επιδημιολογικές μελέτες και άρα δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία ορίων έκθεσης σε UVC.
Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος από μια τυχαία σύντομη έκθεση σε UVC ακτινοβολία (με εξαίρεση την οπτική επαφή με γυμνό μάτι όπως αναφέραμε παραπάνω), όμως οποιαδήποτε παρατεταμένη έκθεση σε UVC θα πρέπει να αποφεύγεται όπως κάθε άλλος καρκινογόνος ή μεταλλαξιογόνος παράγοντας.

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ
Η αποστείρωση είναι η διαδικασία πλήρους απομάκρυνσης ή καταστροφής όλων των παθογόνων λοιμωδών ή παρασιτικών μικροοργανισμών (μικροβιακά σπόρια) από όργανα ή συσκευές.
Τα σπόρια είναι μια ανθεκτική κυτταρική μορφή, η οποία σχηματίζεται από βακτήρια, μύκητες κλπ., προκειμένου να αντέξουν σε ακραίες συνθήκες (θερμότητα, ψύχος, έλλειψη νερού). Τα σπόρια μπορεί να παραμείνουν βιώσιμα για δεκαετίες. Είναι αφυδατωμένα κύτταρα με ανθεκτικά τοιχώματα και χαμηλούς μεταβολικούς ρυθμούς και όταν οι περιβαλλοντικές συνθήκες ξαναγίνουν ευνοϊκές, "βλαστάνουν" δίνοντας το καθένα ένα μικρόβιο.
Η αποστείρωση γίνεται με μία σειρά μεθόδων , όπως:
- Ξηρή θερμότητα - Ειδικοί κλίβανοι με ζεστό αέρα
- Υγρή θερμότητα - Ειδικοί κλίβανοι με ατμό υπό πίεση
- Με χρήση ιονίζουσας ακτινοβολίας (UVC)
Η αποστείρωση είναι απόλυτη και όχι σχετική έννοια, δεν μπορεί δηλαδή κάτι να είναι μερικώς αποστειρωμένο.

Η απολύμανση είναι η χρήση φυσικών, χημικών ή άλλων μέσων για την απομάκρυνση, αδρανοποίηση ή καταστροφή επιβλαβών μικροοργανισμών, δηλητηριωδών ή ραδιενεργών χημικών από άτομα, χώρους, επιφάνειες ή αντικείμενα. Η απολύμανση διαφέρει από την αποστείρωση, ως προς το ότι καθιστά ένα άτομο ή αντικείμενο κατά ένα μεγάλο μέρος, και όχι πλήρως, ελεύθερο από μολυσματικούς παράγοντες.
Η απολύμανση των ανθρώπων που έχουν εκτεθεί σε επικίνδυνα υλικά πρέπει να γίνεται με μεθοδικό τρόπο. Αρχικά αφαιρούνται τα εργαλεία και τα εξωτερικά γάντια. Στη συνέχεια, απομακρύνονται οι επιφανειακοί μολυσματικοί παράγοντες είτε με φύσημα είτε με πλύσιμο. Κατόπιν αφαιρείται κάθε υποστηρικτικό μέσο αναπνοής, ο προστατευτικός εξοπλισμός και τα ενδύματα με προσεκτικό πλύσιμο και στέγνωμα του δέρματος. Τέλος, το εκτεθειμένο άτομο πρέπει να παρακολουθείται ιατρικά έως ότου κριθεί ότι είναι ασφαλές. Με την απολύμανση δεν καταστρέφονται τα σπόρια. Εφαρμόζεται σε όργανα και συσκευές.


Διαθεσιμότητα : ΑΜΕΣΑ εντός 2-3Η
ΑΜΕΣΑ εντός 2-3Η 

Πίσω Κριτικές
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
Πλήρες Σύστημα για Τηλεργασία ή Τηλεκπαίδευση Alpha PC Economy

Πλήρες Σύστημα για Τηλεργασία ή Τηλεκπαίδευση Alpha PC Economy

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν
WACOM Γραφίδα Σχεδίασης One Pen Small Black CTL-472

WACOM Γραφίδα Σχεδίασης One Pen Small Black CTL-472

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν
Logitech HD Webcam C505e 720p USB 3YW

Logitech HD Webcam C505e 720p USB 3YW

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν
Disney Optical Mouse Cars Mc Queen

Disney Optical Mouse Cars Mc Queen

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν
SADES Gaming Headset Ακουστικά με μικρόφωνο SA-701BL

SADES Gaming Headset Ακουστικά με μικρόφωνο SA-701BL

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν
Δειτε εδώ τις προσφορές του eshop

Καλάθι αγορών Περισσότερα
 
Άδειο καλάθι
Άδειο καλάθι
 
 
On-line Υποστήριξη
  Τεχνική Online Βοήθεια Alpha TechTEAM [επιλέξτε εκτέλεση] τηλ. 2551038444 εσωτ. 100

Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ
Προφίλ Facebook του/της Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ
 
 
Είσοδος Πελατών
 
Καλώς ήλθατε

E-Mail (Ηλ. Διεύθυνση):
Κωδικός:
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;


 
 
Πληροφορίες Κατασκευαστή
 
Alpha Πληροφορική
Ιστοσελίδα του Alpha Πληροφορική
Άλλα προϊόντα
 
 
Νέα προϊόντα Περισσότερα
   
 
Πληροφορίες
  - Όροι Χρήσης - Πληρωμές

- Δήλωση Απορρήτου

- Τρόποι Αποστολής

- Η Εταιρεία

- Όλοι Οι Κατασκευαστές

- Επικοινωνία

- Χάρτης Ιστότοπου
 
 


Alpha Πληροφορική Α.Ε
Η Εταιρία
Υπηρεσίες
Προιόντα Λογισμικού
eΔΑΠΥ Μηχανογράφηση για Ιατροτεχνολογικές επιχειρήσεις


 
 

@shop Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ
Πληροφορική Για Επιχειρήσεις
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ | ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ | ΚΟΜΟΤΗΝΗ
24h Online Shop
Τηλ: 2551038444 - Fax: 2551038282
Copyright © 2022 @Shop