@Shop
Άμεση Τεχνική Online Υποστήριξη
Alpha Online Τεχνική Υποστήριξη
Δείτε εδώ πλήρεις λύσεις πληροφορικής με το κλειδί στο χέρι με την φροντίδα & την μελέτη των μηχανικών μας
Μία λύση για κάθε ανάγκη
Δείτε εδώ μια επιλεγμένη προσφορά που δεν θα συναντήσετε πουθενά αλλού με εγγύηση χαμηλότερης τιμής
@Shop Προσφορά!
Ο λογαριασμός μου   Περιεχόμενα καλαθιού  Ολοκλήρωση αγοράς  Επικοινωνία


  Αρχική σελίδα » Υπηρεσίες - Internet » Υπηρεσίες » 900-997

Δειτε εδώ τις τελευταίες παραλαβές και νέες κυκλοφορίες

Κατηγορίες
   Ανακατασκευασμένα Refurbished

 Έξυπνο Σπίτι - Iot

 Ολοκληρωμένες Λύσεις

 Υπολογιστές - NB->

 Hardware->

 Περιφερειακά->

 Επαγγελματικός Εξοπλισμός->

 Τηλεφωνία - Κέντρα->

 Barcode ΕΑΦΔΣΣ Καταμετρητές POS->

 Λογισμικό->

 Καλώδια - Βύσματα->

 Δικτυακά->

 Satellite TV - Digea -Κινητή PDA->

 Υπηρεσίες - Internet->

   Internet
   Σταθερή Τηλεφωνία
   Υπηρεσίες
 Αναλώσιμα Χαρτικά->

 Μπαταρίες->

 Παιχνίδια-Games->

 Δώρα->

 Εργαλεία - Tools

 Stock-Second->

 Green Οικολογικά Προιόντα

 Ενέργεια Θέρμανση Φωτοβολταϊκά

 
 
Ειδοποιήσεις Περισσότερα
 
ΕιδοποιήσειςΘέλω να λαμβάνω ειδοποιήσεις για αλλαγές/ανανεώσεις του προϊόντος Συμβό λαιο Online ADSL Τεχνι κής Υποστ ήριξη ς (24 TechPoints +ADSL)
 
 
Κριτικές Περισσότερα
 
Συμβόλαιο Online ADSL Τεχνικής Υποστήριξης (24 TechPoints+ADSL)
18 Ιουλίου ανοίγει τις πύλες της η 13η Εμπορική Έκθεση στην ..
5 από 5 αστέρια!
 
 
Online Χρήστες
  Επισκέπτες: 9
Συνολικά Προϊόντα: 5746
Περισσότεροι: 682
19517845 Επισκέψεις από: 10-04-2004

Προβολές Σελίδων: 75784978
 
 
Συμβόλαιο Online ADSL Τεχνικής Υποστήριξης (24 TechPoints+ADSL)
[900-997]
 620,00 € 
Συμβόλαιο Online ADSL Τεχνικής Υποστήριξης (24 TechPoints+ADSL)
zoom[+]
Ποσότητα : x

Διαθεσιμότητα : ΑΜΕΣΑ εντός 2-3Η
ΑΜΕΣΑ εντός 2-3Η 

Ετήσιο Συμβόλαιο Online ADSL ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
περιλαμβάνει το σύνολο όλων των τηλεπικοινωνιακών εξόδων μιας μόνιμης Online γραμμής ADSL (Πάγια+Συνδρομή Internet) μαζί με το απαραίτητο λογισμικό και τις αντίστοιχες υπηρεσίες, για την απευθείας υποστήριξης της εταιρίας ή του γραφείου σας από το DataCenter της Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. και των τεχνικών ή μηχανογράφων του Alpha TechTEAM.
Ενα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα πακέτο υπηρεσιών πληροφορικής με κόστος μόλις 42 Ευρώ / μήνα !!!+ΦΠΑ (Πάγια + Internet + 24 Techpoints + Online Backup + Ενημέρωση Antivirus)

Τι προσφέρει και ποια κόστη καλύπτει το Online Συμβόλαιο Τεχνικής Υποστήριξης Alpha ADSL :
Πάγια τηλεπικοινωνιακά κόστη γραμμής ADSL (PSTN ή ISDN) και Internet ADSL
Τα κόστη των παγίων σήμερα είναι περίπου 25 Euro Χ 12 μήνες+Ενεργοποίηση = 350 Euro , το πακέτο καλύπτει όλα τα παραπάνω έξοδα. Ετσι δεν απαιτείτε να έχετε Internet για να ξεκινήσετε την υπηρεσία μας, αναλαμβάνουμε ολόκληρη την διαδικασία, αποστέλλοντας μας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
1. Ανταπόκριση εντός 1 - 3 ωρών από την ώρα κλήσης (24 TechPoints)
Είτε αυτό αφορά εκπαίδευση, είτε τεχνική υποστήριξη για τον υπολογιστή σας, είτε θέματα λογισμικού (Microsoft Office , Microsoft Windows Λειτουργικά, Εμπορικές και Λογιστικές εφαρμογές των εταιριών : SoftOne, Altec-Unisoft, Data Communication, Singular-Logic, Alpha) μια ομάδα πιστοποιημένων τεχνικών μετά από τηλεφωνική συνεννόηση ή απευθείας μέσω κλήσης από το Internet είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και δεν απαιτεί σχεδόν καμία ενέργεια από την πλευράς σας :
α. O Χρήστης καλεί τηλεφωνικά, αποστέλει e-mail ή μέσω Online-Chat εφαρμογής καλεί το τεχνικό τμήμα και ζητά απομεμακρυσμένη βοήθεια
β. Υπεύθυνος τεχνικός τον καθοδηγεί για να ξεκινήσει η online διαδικασία (να δοθούν οι κατάλληλοι κωδικοί εξουσιοδότησης, εκτελεστούν τα αντίστοιχα προγράμματα υποστήριξης), παράλληλα δέχεται και τις αιτήσεις - απαιτήσεις του πελάτη για τα προβλήματα και τα θέματα υποστήριξης που είναι να εκτελεστούν στην συγκεκριμένη online συνεδρεία.
γ. Ακολουθείται το πρωτόκολλο και η διαδικασία Online υποστήριξης σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας κατά ISO 9001 (διαδικασίες backup, γενικού ελέγχου μηχανογραφικού συστήματος κλπ). Ο τεχνικός εκτελεί τις εργασίες με παράλληλη απεικόνιση των ενεργειών του στην οθόνη του τερματικού σας. Η ίδια διαδικασία εκτελείται και στις περιπτώσεις εκπαίδευσης , παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεταφορά δεδομένων , online συνομιλία μέσω netmeeting (με ήχο/video conferencing κλπ)
Οι υπηρεσίες μηχανογράφησης παρέχονται από συμβούλους μηχανογράφησης με μακρόχρονη εμπειρία, πιστοποιημένους ως Certified Software Consultants στις αντίστοιχες εφαρμογές.
δ. Στο τέλος της Online συνεδρείας υπάρχει επιβεβαίωση για ολοκλήρωση των εργασιών σε συννενόηση μαζί σας και αποστέλλεται με e-mail Δελτίο Τεχνικής Υποστήριξης με την μορφή αρχείου PDF (όπου αναφέρονται αναλυτικά όλες οι εκτελούμενες εργασίες) και αντίστοιχα αναφέρονται οι ώρες που καταναλώθηκαν στην συγκεκριμένη Online συνεδρεία.
* Το πακέτο Alpha Online ADSL περιλαμβάνει δωρεάν τις πρώτες 24 online συνεδρείες (24 - Online TechPoints) και δίνεται το δικαίωμα επέκτασης με ειδικής έκπτωση 50%
2. Μελέτη & αρχική συντήρηση του εξοπλισμού σας δωρεάν
Για την περίπτωση που η εδρα της επιχείρησής σας είναι στην περιοχή Ανατ.Μακεδονίας-Θράκης προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ αρχική καταγραφή, έρευνα αδυναμιών μηχανογραφικού συστήματος και τυπική συντήρηση του υπάρχοντος εξοπλισμού καθώς και ΔΩΡΕΑΝ τεχνική μελέτη υπάρχοντος εξοπλισμού και πρόταση αναβάθμισης σύμφωνα με προδιαγραφές της εταιρίας μας σε ειδικές προνομιακές τιμές με εξόφληση σε τρεις άτοκες δόσεις.
3. Προνομιακές Τιμές και εκπτώσεις έως 50%
Προνομιακές τιμές ανταλλακτικών, αναλωσίμων, προϊόντων και επιπλέον 50 % έκπτωση υπηρεσιών επί του τιμοκαταλόγου (για υπηρεσίες που θα απαιτηθούν πέραν των προβλεπόμενων δωρεάν του συμβολαίου) με τρίμηνο διακανονισμό αποπληρωμής.
4. ONLINE BACKUP - Υποστήριξη & Ασφάλεια Δεδομένων
Ορισμός διαδικασιών αντιγράφων ασφαλεία (BackUP) και ασφάλεια των απαραίτητων αρχείων με τα υπάρχοντα μέσα (συσκευές) και με αναλυτικές οδηγίες εκτέλεσης από τους υπαλλήλους σας.
Είναι συνήθες όμως οι διαδικασίες αντιγράφων ασφαλείας να παραμελούνται ή να ξεχνιούνται. Για το λόγω αυτό παράλληλα μετά από κοινή συνεννόηση και υπογραφή του αντίστοιχου συμφωνητικού εχεμύθειας η εταιρία μας αναλαμβάνει την αυτόματη Online BACKUP διαδικασία σε κεντρικό Server της εταιρίας μας μέσω ειδικού λογισμικού αντιγράφων ασφαλείας.
Παράλληλα με την αγορά ή την ύπαρξη του κατάλληλου μέσου καθορίζονται διαδικασίες αντιγράφων ασφαλείας και Backup/Restore ή Disaster Recovery .
Κάθε ΤΡΙΜΗΝΟ τα δεδομένα σας γράφονται σε οπτικό μέσο (DVD/CD) και σας αποστέλλονται σε ειδικό σφραγισμένο φάκελο ή σας παραδίδονται αυτοπροσώπως.
5. Ενημέρωση Εφαρμογών και Ασφάλεια κατά των Ιών
Σε κάθε τεχνική επίσκεψη ή online συνεδρεία ο υπεύθυνος τεχνικός φροντίζει για τις τυπικές εργασίες συντήρησης των συστημάτων σας (Updates, Security Patches, SP) καθώς και για την ενημέρωση των αντιικών προγραμμάτων στο δίκτυο ή τον υπολογιστή σας .
6. Πλήρη αναφορά & ποιότητα υπηρεσιών
Αναλυτική περιγραφή εργασιών και χρόνου που δαπανήθηκε μετά από κάθε τεχνική εργασία που θα εκτελείτε, ετήσια αναφορά εργασιών καθώς και ρήτρες για την εκτέλεση των όρων του συμβολαίου για να εξασφαλιστεί η ποιότητα υπηρεσιών μας (QoS) σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ISO 9001/2000 που εφαρμόζει η εταιρία μας.
7. Καμία άλλη επιπλέον χρέωση για ένα ετός
Καμία επιπλέον χρέωση για οποιαδήποτε υπηρεσία πραγματοποιηθεί εντός των όρων συμβολαίου. Ετσι πετυχαίνετε οικονομία χωρίς έκτακτα έξοδα με τα συστήματά σας υπό σωστή συντήρηση και ασφάλεια.
8. Εμπιστευτικότητα & Ασφάλεια
Μια από τις βασικές αρχές της εταιρίας μας είναι η πλήρη εμπιστευτικότητα και η ασφάλεια των δεδομένων του μηχανογραφικού σας συστήματος. Ολα τα δεδομένα και οι online συνεδρείες προστατεύονται με υψηλό σύστημα κρυπτογράφησης.
9. Αντικατάσταση κρίσιμου εξοπλισμού
Αντικατάσταση εξοπλισμού σε περίπτωση που δεν επιτυγχάνεται επισκευή εντός των προβλεπόμενων ωρών ή όταν κρίνεται ένα υλικό ως κρίσιμο για την λειτουργία της επιχείρησης ή του οργανισμού (π.χ. εκτυπωτής , οθόνη κλπ) . Για παράδειγμα αντικατάσταση οθόνης , εκτυπωτή Dot Matrix, Fax, Server, Φωτοτυπικού μέσα σε 24Ω για να συνεχίσει η επιχείρηση ή το γραφείο σας να λειτουργεί χωρίς προβλήματα και χωρίς καμία διακοπή.
10. Εφαρμογή συστήματος διασφάλισης ποιότητας κατά ISO9001
Από το 2003 η εταιρία εφαρμόζει Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας για την σχεδίαση, ανάπτυξη, παραγωγή και διακίνηση των ολοκληρωμένων μηχανογραφικών και τηλεπικοινωνιακών λύσεών της καθώς και για την πώληση, συντήρηση και τεχνική υποστήριξη των υπολογιστικών και επικοινωνιακών προϊόντων που παρέχει στους πελάτες της κατά το πρότυπο ISO 9001/2000. Παράλληλα στην Alpha παρακολουθούμε ξεχωριστά τον κάθε πελάτη μας έχοντας δημιουργήσει ένα μοναδικό (CRM) σύστημα διαχείρισης πελατών & συστημάτων από το 1998.

Διαβάστε περισσότερα για εμάς πατώντας εδώ

Η άμεση, ολοκληρωμένη και συνεπής τεχνική υποστήριξη έχει αποδειχθεί το κλειδί της σχέσης μας με τους πελάτες και της εμπιστοσύνης τους απέναντί μας. Η εταιρεία μας παρέχει τεχνική υποστήριξη για όλα τα είδη υλικού ή λογισμικού (Hardware-Software) που διαθέτει.
Διαθέτει εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό σε προιόντα και υπηρεσίες των παρακάτω εταιριών :
- Intel (Intel e-Partner & IPI / 1998)
- Cisco (Cisco Reseller & Network Specialist / 1999)
- 3COM (Bronze Partner / 2002)
- Microsoft (OEM System Builder / 1998)
- Microsoft Certified Partner (2004-2005)
- FORTHnet (Technical Support POP-AXD / 1998)
- EPSON (Technical Support Center / 1999)
- Lexmark (Technical Support Center & Reseller / 2001)
- HP (Technical Support Center / 2003 , Preferred Partner)
- DELL(Technical Support & Reseller 2010)
- ACER (AcerPoint / 2004)
- ALTEC PC (Technical Support Center / 2004)
- PLATO PC (Technical Support Center / 1999)
- 3CX (Reseller Partner / 2009)
- SONY VAIO (Specialist Reseller Partner / 2007)

Σε επίπεδο μηχανογράφησης και εμπορολογιστικού λογισμικού υποστηρίζουμε :
- Data Communication Business Partner (2002)
- SoftOne Authorized Reseller (2005)
- Singular Authorized Reseller (1998)
- Unisoft-Altec Authorized Reseller (1998)

Παράλληλα υποστηρίζει τεχνικά όλα τα επώνυμα προιόντα Hardware των εταιριών :
- Seagate , Western Digital, Hitachi (Σκληροί Δίσκοι & περιφεριακά)
- Samsung (Οθόνες, Εκτυπωτές, Περιφερειακά Η/Υ)
- Panasonic (Εκτυπωτές, Μηχανές Γραφείου - Φωτοτυπικά)
- ΟΚΙ (Εκτυπωτές)
- Packard Bell, Viewsonic, ΝΟΚΙΑ, Proview, Eizo (Οθόνες)
- D-Link, Micronet, SMC, D-Link, BreezeCOM, Planet (Δικτυακά)
- APC , Merlin Gerin, CyberPower (UPS)
- Logitech, Symantec, Panda, ASUS, Gigabyte, Kingston (Περιφεριακά)

Καθώς και πολλών ακόμη εταιριών Hardware, Software, Netware τα οποία παράλληλα διαθέτει και χρησιμοποιεί η εταιρία μας (Πατήστε εδώ για να δείτε τους κατασκευαστές με τους οποίος συνεργαζόμαστε).


Εαν ζητάτε πρωτοποριακές υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης ζητήστε να σας ενημερώσουμε σήμερα και γνωρίστε μια νέα εποχή εξυπηρέτησης και ποιότητας υπηρεσιών.

[Μπορεί να γίνει και χρέωση σε πιστωτική κάρτα για χρέωση σε 12 άτοκες δόσεις ]


Διαθεσιμότητα : ΑΜΕΣΑ εντός 2-3Η
ΑΜΕΣΑ εντός 2-3Η 

Τρέχουσες κριτικές: 2
Πίσω Κριτικές
Δειτε εδώ τις προσφορές του eshop

Καλάθι αγορών Περισσότερα
 
Άδειο καλάθι
Άδειο καλάθι
 
 
On-line Υποστήριξη
  Τεχνική Online Βοήθεια Alpha TechTEAM [επιλέξτε εκτέλεση] τηλ. 2551038444 εσωτ. 100

Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ
Προφίλ Facebook του/της Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ
 
 
Είσοδος Πελατών
 
Καλώς ήλθατε

E-Mail (Ηλ. Διεύθυνση):
Κωδικός:
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;


 
 
Πληροφορίες Κατασκευαστή
 
Alpha Πληροφορική
Ιστοσελίδα του Alpha Πληροφορική
Άλλα προϊόντα
 
 
Νέα προϊόντα Περισσότερα
   
 
Πληροφορίες
  - Όροι Χρήσης - Πληρωμές

- Δήλωση Απορρήτου

- Τρόποι Αποστολής

- Η Εταιρεία

- Όλοι Οι Κατασκευαστές

- Επικοινωνία

- Χάρτης Ιστότοπου
 
 


Alpha Πληροφορική Α.Ε
Η Εταιρία
Υπηρεσίες
Προιόντα Λογισμικού
eThraki.com ενημέρωση


 
 

@shop Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ
Πληροφορική Για Επιχειρήσεις
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ | ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ | ΚΟΜΟΤΗΝΗ
24h Online Shop
Τηλ: 2551038444 - Fax: 2551038282
Copyright © 2020 @Shop