@Shop
Άμεση Τεχνική Online Υποστήριξη
Alpha Online Τεχνική Υποστήριξη
Δείτε εδώ πλήρεις λύσεις πληροφορικής με το κλειδί στο χέρι με την φροντίδα & την μελέτη των μηχανικών μας
Μία λύση για κάθε ανάγκη
Δείτε εδώ μια επιλεγμένη προσφορά που δεν θα συναντήσετε πουθενά αλλού με εγγύηση χαμηλότερης τιμής
@Shop Προσφορά!
Ο λογαριασμός μου   Περιεχόμενα καλαθιού  Ολοκλήρωση αγοράς  Επικοινωνία


  Αρχική σελίδα » Υπηρεσίες - Internet » Υπηρεσίες » 900-996

Δειτε εδώ τις τελευταίες παραλαβές και νέες κυκλοφορίες

Κατηγορίες
   Ψηφιακή Μέριμνα II (14)

 Ανακατασκευασμένα Refurbished (73)

 Έξυπνο Σπίτι - Iot (27)

 Ολοκληρωμένες Λύσεις (14)

 Υπολογιστές - NB-> (58)

 Hardware-> (528)

 Περιφερειακά-> (821)

 Επαγγελματικός Εξοπλισμός-> (4)

 Τηλεφωνία - Κέντρα-> (125)

 Barcode ΕΑΦΔΣΣ Καταμετρητές POS-> (104)

 Λογισμικό-> (180)

 Καλώδια - Βύσματα-> (543)

 Δικτυακά-> (590)

 Satellite TV - Digea -Κινητή PDA-> (70)

 Υπηρεσίες - Internet-> (56)

   Internet (18)
   Σταθερή Τηλεφωνία
   Υπηρεσίες (38)
 Αναλώσιμα Χαρτικά-> (1015)

 Μπαταρίες-> (202)

 Παιχνίδια-Games-> (79)

 Δώρα-> (6)

 Εργαλεία - Tools (35)

 Stock-Second-> (349)

 Ενέργεια Θέρμανση Φωτοβολταϊκά-> (10)

 
 
Ειδοποιήσεις Περισσότερα
 
ΕιδοποιήσειςΘέλω να λαμβάνω ειδοποιήσεις για αλλαγές/ανανεώσεις του προϊόντος Συμβό λαιο Online Τεχνι κής Υποστ ήριξη ς (Lite 1PC - 12 TechPoints )
 
 
Κριτικές Περισσότερα
 
Γράψτε μια νέα κριτικήΓράψτε μια κριτική για το προϊόν!
 
 
Online Χρήστες
  Επισκέπτες: 19
Συνολικά Προϊόντα: 4858
Περισσότεροι: 682
22882744 Επισκέψεις από: 10-04-2004

Προβολές Σελίδων: 94948963
 
 
Συμβόλαιο Online Τεχνικής Υποστήριξης (Lite 1PC - 12 TechPoints)
[900-996]
 148,80 € 
Συμβόλαιο Online Τεχνικής Υποστήριξης (Lite 1PC - 12 TechPoints)
zoom[+]
Ποσότητα : x

Διαθεσιμότητα : ΑΜΕΣΑ εντός 2-3Η
ΑΜΕΣΑ εντός 2-3Η 

Ετήσιο Συμβόλαιο Online ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ για το γραφείο ή το σπίτι σας
περιλαμβάνει την απευθείας υποστήριξης της εταιρίας ή του γραφείου σας από το DataCenter της Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. και των τεχνικών ή μηχανογράφων του Alpha TechTEAM.

Ενα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα πακέτο υπηρεσιών τηλεπληροφορικής & τηλευποστήριξης με κόστος μόλις 10 ευρώ / μήνα !!! (+ΦΠΑ) (12 Techpoints + Online Backup + Ενημέρωση Antivirus)
* Η Alpha χρησιμοποιεί την Online υποστήριξη από το 1998 και διαθέτουμε ένα πλήρες τεχνικό τμήμα με περισσότερους από 15 διαθέσιμους τεχνικούς στην ομάδα Alpha TechTEAM.

Τι προσφέρει και ποια κόστη καλύπτει το Online Συμβόλαιο Τεχνικής Υποστήριξης Lite με την προυπόθεση ότι διαθέτεται σύνδεση Internet και ότι ο εξοπλισμός σας είναι συνδεδεμένος στο Internet :
1. Ανταπόκριση εντός 1 - 3 ωρών από την ώρα κλήσης (12 TechPoints)
Είτε αυτό αφορά εκπαίδευση, είτε τεχνική υποστήριξη για τον υπολογιστή σας, είτε θέματα λογισμικού (Microsoft Office , Microsoft Windows Λειτουργικά, Εμπορικές και Λογιστικές εφαρμογές των εταιριών : SoftOne, Altec-Unisoft, Data Communication, Singular-Logic, Alpha) μια ομάδα πιστοποιημένων τεχνικών μετά από τηλεφωνική συνεννόηση ή απευθείας μέσω κλήσης από το Internet είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και δεν απαιτεί σχεδόν καμία ενέργεια από την πλευράς σας :
α. O Χρήστης καλεί τηλεφωνικά, αποστέλει e-mail ή μέσω Online-Chat εφαρμογής καλεί το τεχνικό τμήμα και ζητά απομεμακρυσμένη βοήθεια
β. Υπεύθυνος τεχνικός τον καθοδηγεί για να ξεκινήσει η online διαδικασία (να δοθούν οι κατάλληλοι κωδικοί εξουσιοδότησης, εκτελεστούν τα αντίστοιχα προγράμματα υποστήριξης), παράλληλα δέχεται και τις αιτήσεις - απαιτήσεις του πελάτη για τα προβλήματα και τα θέματα υποστήριξης που είναι να εκτελεστούν στην συγκεκριμένη online συνεδρεία.
γ. Ακολουθείται το πρωτόκολλο και η διαδικασία Online υποστήριξης σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας κατά ISO 9001 (διαδικασίες backup, γενικού ελέγχου μηχανογραφικού συστήματος κλπ). Ο τεχνικός εκτελεί τις εργασίες με παράλληλη απεικόνιση των ενεργειών του στην οθόνη του τερματικού σας. Η ίδια διαδικασία εκτελείται και στις περιπτώσεις εκπαίδευσης , παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεταφορά δεδομένων , online συνομιλία μέσω netmeeting (με ήχο/video conferencing κλπ)
Οι υπηρεσίες μηχανογράφησης παρέχονται από συμβούλους μηχανογράφησης με μακρόχρονη εμπειρία, πιστοποιημένους ως Certified Software Consultants στις αντίστοιχες εφαρμογές.
δ. Στο τέλος της Online συνεδρείας υπάρχει επιβεβαίωση για ολοκλήρωση των εργασιών σε συννενόηση μαζί σας και αποστέλλεται με e-mail Δελτίο Τεχνικής Υποστήριξης με την μορφή αρχείου PDF (όπου αναφέρονται αναλυτικά όλες οι εκτελούμενες εργασίες) και αντίστοιχα αναφέρονται οι ώρες που καταναλώθηκαν στην συγκεκριμένη Online συνεδρεία.
* Το πακέτο Alpha Lite 1PC περιλαμβάνει δωρεάν τις πρώτες 12 online συνεδρείες (12 - Online TechPoints) και δίνεται το δικαίωμα επέκτασης με ειδικής έκπτωση 50%
2. Μελέτη & αρχική συντήρηση του εξοπλισμού σας δωρεάν
Για την περίπτωση που η εδρα της επιχείρησής σας είναι στην περιοχή Ανατ.Μακεδονίας-Θράκης προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ αρχική καταγραφή, έρευνα αδυναμιών μηχανογραφικού συστήματος και τυπική συντήρηση του υπάρχοντος εξοπλισμού καθώς και ΔΩΡΕΑΝ τεχνική μελέτη υπάρχοντος εξοπλισμού και πρόταση αναβάθμισης σύμφωνα με προδιαγραφές της εταιρίας μας σε ειδικές προνομιακές τιμές με εξόφληση σε τρεις άτοκες δόσεις.
3. Προνομιακές Τιμές και εκπτώσεις έως 50%
Προνομιακές τιμές ανταλλακτικών, αναλωσίμων, προϊόντων και επιπλέον 50 % έκπτωση υπηρεσιών επί του τιμοκαταλόγου (για υπηρεσίες που θα απαιτηθούν πέραν των προβλεπόμενων δωρεάν του συμβολαίου) με τρίμηνο διακανονισμό αποπληρωμής.
4. ONLINE BACKUP - Υποστήριξη & Ασφάλεια Δεδομένων
Ορισμός διαδικασιών αντιγράφων ασφαλεία (BackUP) και ασφάλεια των απαραίτητων αρχείων με τα υπάρχοντα μέσα (συσκευές) και με αναλυτικές οδηγίες εκτέλεσης από τους υπαλλήλους σας.
Είναι συνήθες όμως οι διαδικασίες αντιγράφων ασφαλείας να παραμελούνται ή να ξεχνιούνται. Για το λόγω αυτό παράλληλα μετά από κοινή συνεννόηση και υπογραφή του αντίστοιχου συμφωνητικού εχεμύθειας η εταιρία μας αναλαμβάνει την αυτόματη Online BACKUP διαδικασία σε κεντρικό Server της εταιρίας μας μέσω ειδικού λογισμικού αντιγράφων ασφαλείας.
Μια φορά το έτος τα δεδομένα σας γράφονται σε οπτικό μέσο (DVD/CD) και σας αποστέλλονται σε ειδικό σφραγισμένο φάκελο.
5. Ενημέρωση Εφαρμογών και Ασφάλεια κατά των Ιών
Σε κάθε Online συνεδρεία ο υπεύθυνος τεχνικός φροντίζει για τις τυπικές εργασίες συντήρησης των συστημάτων σας (Updates, Security Patches, SP) καθώς και για την ενημέρωση των αντιικών προγραμμάτων στο δίκτυο ή τον υπολογιστή σας .
6. Πλήρη αναφορά & ποιότητα υπηρεσιών
Αναλυτική περιγραφή εργασιών και χρόνου που δαπανήθηκε μετά από κάθε τεχνική εργασία που θα εκτελείτε, ετήσια αναφορά εργασιών καθώς και ρήτρες για την εκτέλεση των όρων του συμβολαίου για να εξασφαλιστεί η ποιότητα υπηρεσιών μας (QoS) σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ISO 9001/2000 που εφαρμόζει η εταιρία μας.
7. Καμία άλλη επιπλέον χρέωση για ένα ετός
Καμία επιπλέον χρέωση για οποιαδήποτε υπηρεσία πραγματοποιηθεί εντός των όρων συμβολαίου. Ετσι πετυχαίνετε οικονομία χωρίς έκτακτα έξοδα με τα συστήματά σας υπό σωστή συντήρηση και ασφάλεια.
8. Εμπιστευτικότητα & Ασφάλεια
Μια από τις βασικές αρχές της εταιρίας μας είναι η πλήρη εμπιστευτικότητα και η ασφάλεια των δεδομένων του μηχανογραφικού σας συστήματος. Ολα τα δεδομένα και οι online συνεδρείες προστατεύονται με υψηλό σύστημα κρυπτογράφησης.

Διαβάστε περισσότερα για εμάς πατώντας εδώ

Η άμεση, ολοκληρωμένη και συνεπής τεχνική υποστήριξη έχει αποδειχθεί το κλειδί της σχέσης μας με τους πελάτες και της εμπιστοσύνης τους απέναντί μας. Η εταιρεία μας παρέχει τεχνική υποστήριξη για όλα τα είδη υλικού ή λογισμικού (Hardware-Software) που διαθέτει.
Διαθέτει εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό σε προιόντα και υπηρεσίες των παρακάτω εταιριών :
- Intel (Intel e-Partner & IPI / 1998)
- Cisco (Cisco Reseller & Network Specialist / 1999)
- 3COM (Bronze Partner / 2002)
- Microsoft (OEM System Builder / 1998)
- Microsoft Certified Partner (2004-2005)
- FORTHnet (Technical Support POP-AXD / 1998)
- EPSON (Technical Support Center / 1999)
- Lexmark (Technical Support Center & Reseller / 2001)
- HP (Technical Support Center / 2003 , Preferred Partner)
- DELL(Technical Support & Reseller 2010)
- ACER (AcerPoint / 2004)
- ALTEC PC (Technical Support Center / 2004)
- PLATO PC (Technical Support Center / 1999)
- 3CX (Reseller Partner / 2009)
- SONY VAIO (Specialist Reseller Partner / 2007)

Σε επίπεδο μηχανογράφησης και εμπορολογιστικού λογισμικού υποστηρίζουμε :
- Data Communication Business Partner (2002)
- SoftOne Authorized Reseller (2005)
- Singular Authorized Reseller (1998)
- Unisoft-Altec Authorized Reseller (1998)

Παράλληλα υποστηρίζει τεχνικά όλα τα επώνυμα προιόντα Hardware των εταιριών :
- Seagate , Western Digital, Hitachi (Σκληροί Δίσκοι & περιφεριακά)
- Samsung (Οθόνες, Εκτυπωτές, Περιφερειακά Η/Υ)
- Panasonic (Εκτυπωτές, Μηχανές Γραφείου - Φωτοτυπικά)
- ΟΚΙ (Εκτυπωτές)
- Packard Bell, Viewsonic, ΝΟΚΙΑ, Proview, Eizo (Οθόνες)
- D-Link, Micronet, SMC, D-Link, BreezeCOM, Planet (Δικτυακά)
- APC , Merlin Gerin, CyberPower (UPS)
- Logitech, Symantec, Panda, ASUS, Gigabyte, Kingston (Περιφεριακά)

Καθώς και πολλών ακόμη εταιριών Hardware, Software, Netware τα οποία παράλληλα διαθέτει και χρησιμοποιεί η εταιρία μας (Πατήστε εδώ για να δείτε τους κατασκευαστές με τους οποίος συνεργαζόμαστε).

Από το 2003 η εταιρία εφαρμόζει Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας για την σχεδίαση, ανάπτυξη, παραγωγή και διακίνηση των ολοκληρωμένων μηχανογραφικών και τηλεπικοινωνιακών λύσεών της καθώς και για την πώληση, συντήρηση και τεχνική υποστήριξη των υπολογιστικών και επικοινωνιακών προϊόντων που παρέχει στους πελάτες της κατά το πρότυπο ISO 9001/2000 (σύμφωνα με το 78 100 4959 πιστοποιητικό από τον γερμανικό φορέα TUV NORD CERT)

Εαν ζητάτε πρωτοποριακές υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης ζητήστε να σας ενημερώσουμε σήμερα και γνωρίστε μια νέα εποχή εξυπηρέτησης και ποιότητας υπηρεσιών.


[Μπορεί να γίνει και χρέωση σε πιστωτική κάρτα για χρέωση σε 12 άτοκες δόσεις ]


Διαθεσιμότητα : ΑΜΕΣΑ εντός 2-3Η
ΑΜΕΣΑ εντός 2-3Η 

Κριτικές
Δειτε εδώ τις προσφορές του eshop

Καλάθι αγορών Περισσότερα
 
Άδειο καλάθι
Άδειο καλάθι
 
 
On-line Υποστήριξη
  Τεχνική Online Βοήθεια Alpha TechTEAM [επιλέξτε εκτέλεση] τηλ. 2551038444 εσωτ. 100

Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ
Προφίλ Facebook του/της Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ
 
 
Είσοδος Πελατών
 
Καλώς ήλθατε

E-Mail (Ηλ. Διεύθυνση):
Κωδικός:
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;


 
 
Πληροφορίες Κατασκευαστή
 
Alpha Πληροφορική
Ιστοσελίδα του Alpha Πληροφορική
Άλλα προϊόντα
 
 
Νέα προϊόντα Περισσότερα
   
 
Πληροφορίες
  - Όροι Χρήσης - Πληρωμές

- Δήλωση Απορρήτου

- Τρόποι Αποστολής

- Η Εταιρεία

- Όλοι Οι Κατασκευαστές

- Επικοινωνία

- Χάρτης Ιστότοπου
 
 


Alpha Πληροφορική Α.Ε
Η Εταιρία
Υπηρεσίες
Προιόντα Λογισμικού
eΔΑΠΥ Μηχανογράφηση για Ιατροτεχνολογικές επιχειρήσεις


 
 

@shop Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ
Πληροφορική Για Επιχειρήσεις
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ | ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ | ΚΟΜΟΤΗΝΗ
24h Online Shop
Τηλ: 2551038444 - Fax: 2551038282
Copyright © 2022 @Shop